Kik vagyunk

Javasolt szöveg: A weboldalunk címe: http://testkovacs.hu.

Az adatkezelő személye és tevékenysége

Domain https://testkovacs.hu
E-mail info@testkovacs.hu
Adószám 13643647213
Cégjegyzékszám 13 09 106297
Teljes név BUDAGYEP Kertépítő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név BUDAGYEP Kft.
Ország Magyarország
Település Pilisszentiván
Cím 2084 Pilisszentiván, Borbála utca 6.

Tárhely szolgáltató:
Cégnév: Interware Kft
Székhely:2191 Bag, Petőfi tér 14.
Adószám:23885152-2-13.
Bankszámlaszám:10700196-67222348-51100005
Mobil.: 06 20 559 1243
Web: www.interwarekft.hu
E-mail: kapcsolat@interwarekft.hu


Cégünk az adatok kezelését jogszerűen és tisztességesen, valamint az érintett, továbbiakban Felhasználó számára átlátható módon végzi. A Társaság csak a jogszabályban meghatározott, vagy a Felhasználó által megadott adatokat kezeli, az alábbiakban meghatározott célokból. 

A kezelt Személyes adatok köre arányban áll az adatkezelés céljával, azon nem terjeszkedhet túl.

A Társaság az általa kezelt Személyes adatokat a saját adatfeldolgozóikon és a Külső szolgáltatókon kívül harmadik félnek át nem adja.
Az adatok kezelését oly módon végezzük, hogy megfelelő technikai és vagy szervezési intézkedések alkalmazásával biztosítva legyen a személyes adatok megfelelő biztonsága.

A Társaság az általa kezelt Személyes adat helyesbítéséről, korlátozásáról, ill. törléséről az Érintettet, továbbá mindazokat értesíti, akiknek korábban a Személyes adatot Adatkezelés céljára továbbította. Az értesítés mellőzhető, ha ez az Adatkezelés céljára való tekintettel a Felhasználó jogos érdekét nem sérti.

Bármely Felhasználó e-mail címének valamint a regisztráció során megadott adatainak (pl. felhasználó név, azonosító, jelszó stb.) megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről, ill. az általa megadott adatok felhasználásával kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen és/vagy adatokkal történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a Felhasználót terheli, aki az e-mail címet regisztrálta és az adatokat megadta.

A Társaság kizárólag a megadott személyes adatokat kezeli.
A Társaság által kezelt adatok az alábbi csoportokba sorolhatók az adatkezelés célja alapján:

Az adatkezelésre a www.testkovacs.hu internetes oldalon található internetes tartalmakkal kapcsolatos adatkezelés a Felhasználó önkéntes, alapos és a hatályos jogszabályi rendelkezések értelmében mindenre kiterjedő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza a Felhasználó kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy a weboldal használata során közölt személyes adataik felhasználásra kerüljenek.
Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (Infotv.) annak 5.§ (1) bek. a) pontja, a Felhasználó önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az EU 2016/679. számú általános adatvédelmi rendelet (GDPR –  Európai uniós adatvédelmi rendelet).

2084 Pilisszentiván
Borbála utca 6.
+36209753177
info@testkovacs.hu
Találkozzunk a közösségi
médiában is!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram