Czímer Krisztina

Czímer Krisztina - jóga oktató

Bemutatkozni mindig nehéz nekem. A jóga kapcsán elmondhatom, hogy mikor és hol tanultam, mi vezett ide, mikor találkoztam először vele. És persze le is fogom írni, de ami igazán fontos a jógában számomra, az a folyamatosan változó énem mélyebb megismerése. Persze rengeteg pozitív hatása van, fizikailag, mentálisan, lelkileg. Mindenki ki tudja választani magának, mire szeretne fókuszálni, de igazából egyben hat. 

Először az érettségire készülve jógáztam csoportban, majd egyetem alatt mentem ki Indiába önkéntes munkára. Ott volt alkalmam eltölteni pár napot egy ashramban is. 

Az oktatás felé akkor fordultam, amikor megszületett első babám és miután kiköltöztünk Piliscsabára, nem volt a környéken babás jógalehetőség. A babás jóga oktatói után elvégeztem a kismama jógaoktatóit is, majd a tradícionális hatha jógaoktatóit és egy gerincterápiás képzést. De a jó jógini holtig tanul, folyamatosan képzem magam.

Óráimra a gyakorlatsorokat holisztikus szemléletben állítom össze, figyelembe veszem az évszakot, a holdállást, az időjárást, de legfőképpen a gyakorlók mentális, fizikai állapotát és ennek alapján nem átallok óra közben is módosítani a terveimen. Mindig örömmel veszem azt is, amikor megkeresnek egyéni igényekkel, kívánságokkal, olyankor azokat beiktatva, vagy arra a témára felfűzve a sort gyakorlunk. 

Minden új, vagy újrakezdő, vagy haladó jógázót szívesen látok az óráimon

Találkozzunk személyesen.

2084 Pilisszentiván
Borbála utca 6.
+36209753177
info@testkovacs.hu
Találkozzunk a közösségi
médiában is!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram