Szoboszlai Bence

Szoboszlai Bence vagyok, edző és dietetikus.

A sportolással aktívan több mint 10 évvel ezelőtt és nagyjából 20 kg túlsúllyal kezdtem el először foglalkozni. Ekkor még nem is sejtettem, hogy a sport és az egészéges életmód iránti elköteleződés gyökeresen fogja megváltoztatni az életemet. Annyira nagy élményt adott a súlyvesztés és a mozgásban elért sikerélmények, hogy akkori edzőm hatására fogtam bele az edző képzésbe, amit azóta is aktívan gyakorlok. Fitness és csoportos óra instruktori képesítésemet az International Wellness Institute képzésén szereztem, miközben már a Semmelweis Egyetem Egészségtudoményi karán készültem a dietetikus diplomám megszerzésére, melyet 2015-ben kiváló minősítéssel abszolváltam. A Fitness Instruktori képzés utána pedig az R-Med akadémia tanfolyamán szereztem TRX instruktori képesítést.

Egyetemi tanulmányaim előtt gyógyszertári szakasszisztensként végeztem és dolgoztam, így a táplálék- és étrendkiegészítők terén is hasznos tanácsokkal tudom ellátni a vendégeimet.

Mottóm: Éld az életed a lehető legmagasabb minőségben, melyhez a tested és a lelked fejlesztése elengedhetetlen!

Ebben szeretnék én a segítségetekre lenni! Várlak szeretettel csoportos és személyi edzéseimen egyaránt!

2084 Pilisszentiván
Borbála utca 6.
+36209753177
info@testkovacs.hu
Találkozzunk a közösségi
médiában is!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram