Szolgáltatásaink

Amit ebben a hónapban megteszel, azt látod 
viszont a testeden a következő hónapban.
Megnézem az órákat

EDZŐTEREM

Edzőtermünkben szinte minden korosztály megtalálható, hiszen a mozgás szeretete nem köthető az évek számához.
Igyekszünk mindenkinek segíteni, aki mozgással szeretné egészségessé átformálni önmagát, és növelni önbizalmát, melyhez hozzájárulhat, a családias hangulat, a jókedv és a szakmai felkészültségünk.

CARDIO

Mindenkit ide várunk, aki fogékony a rendszeres testedzésre.
Megosztott termeinkben, családias környezetben, bármely izomcsoport megmozgatásához, fejlesztéséhez, formálásához talál szabadsúlyos, köteles, mágnesfékes, elektromotoros sporteszközöket.

CSOPORTOS EDZÉS

Érdekel

VERSENYFELKÉSZÍTÉS

Szeretnéd magad kipróbálni a színpadon mit fitness vagy bodybuilder versenyző?

Akkor itt a lehetőség!
Lehetőséged van bekerülni a Klauvital team-be.
A felkészítésben segítségedre lesz Berta Klaudia IBFF versenybíró és felkészítő edző, illetve Berta László. WBPF európa bajnok 1. helyezettje.


TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁS

Táplálkozási tanácsadónk: Berta Klaudia, táplálkozás tanácsadó, edző , IBFF versenybíró és felkészítő edző. 2016 óta erősíti a Testkovács Fitness csapatát. Nem csak egészséges emberek étrendjében tud segíteni, fordulj hozzá bizalommal ha : -cukorbeteg, -inzulinrezisztens, -pajzsmirigybeteg, -műtét előtt illetve után állsz, -kismama vagy, -sportoló vagy, ha a -gyermekednek van szüksége étrendre -ha csak elvesztél az interneten olvasott rengeteg diétában -fogyni vagy hízni szeretnél Vendégei között vannak kismamák, cukorbetegek, ízületi gyulladásos betegek, magas vérnyomással rendelkezők, sportsérülés utáni vendégek. Konzultáció után mindenkinek megtaláljuk a megfelelő étkezést és mozgásformát. Keressétek bátran, ha változtatni szeretnétek! Berta Klaudia 06305976592 klaudia.berta@yahoo.de

ÁLLÓ
SZOLÁRIUM

SZEMÉLYI
EDZÉS

Szeméyi edzés keretein belül edzőink az első edzés keretén belül felmérik a vendég edzettségi szintjét.
Személyi edzőink, Berta Klaudia és Berta László.