Tollas Ági

Tollas Ági vagyok, két gyönyörű kislány édesanyja, Kangatrainer, KangaMom Anyatorna, PreKanga és KangaKids oktató, Kanga PowerHouse medencefenék tréner és az RTM -Rectus Training Módszer hivatalos oktatója, franciaországi vezetője.


A második gyermekem születése után elhatároztam, hogy nem fogadom el terhesség utáni természetes velejárónak azt, hogy lóg a hasam, nem tart a hasfalam, felüléskor kicsúcsosodik, és hogy nemcsak esztétikailag, de funkciójában is „fura”… Meglepődve tapasztaltam, hogy milyen csönd övezi az egészségügyben a rectus diastasis-t (ekkor már a nevét is tudtam az egyenes hasizmok eltávolodásának). Az RTM-mel egy év alatt olyan szépen helyrehoztam a hasam, hogy elhatároztam, másoknak is segíteni szeretnék. A pocakomon elért siker hatására a testem többi részén is elkezdtem igényelni a változást, így találkoztam a Kangatraininggel, amibe szintén beleszerettem és oktatója lettem. Számomra fantasztikus „all in 1” élmény, ahol úgy regenerálódik test és lélek, hogy közben közösségi élmény anyának és babának, és erősödik az anya-gyermek kapcsolat is.

Ezután következett a KangaMom Anyatorna, a PreKanga, a Kanga PowerHouse majd a Kanga KIDS képzés, melyeknek szintén oktatója lettem. Az RTM-paletta is bővült az évek során: az RTM Hasizom Regeneráció óra és az erősítő RTM Core edzés mellett azóta az RTM Alakformáló óra és az RTM Kismama Core-Training is része az órarendemnek.

Fontosnak tartom a gátizom gyengeség körüli taburól is lerántani a leplet, és megkönnyíteni a nők életét a rejtett izmok erősítésével, regenerációjával.

Szeretném, ha minden anyuka elhinné, hogy több szülés után is, súlyfelesleggel is, kellő szorgalommal és kitartással a változás igenis elérhető! Ragyogj lemondás nélkül, anyaként ÉS NŐKÉNT.

2084 Pilisszentiván
Borbála utca 6.
+36209753177
info@testkovacs.hu
Találkozzunk a közösségi
médiában is!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram